Vertigo

Café Restaurant Vertigo is gelegen onder het prachtige Filmmuseum in het Vondelpark, dat niet voor niets ‘het mooiste park’ van Amsterdam wordt genoemd.

Vertigo is maar liefst 7 dagen per week geopend van 11.00 uur tot 01.00 uur en biedt u als gast een breed scala aan mogelijkheden. Zo kunt u in het café overdag genieten van een lekker kopje koffie, terwijl u een krantje leest. De uitgebreide keuken zorgt er overdag bovendien ook voor dat u bij Vertigo terecht kunt voor een lekkere lunch. Vanaf borreltijd kunt u vervolgens een keuze maken uit een bijzonder assortiment huisgemaakte tapa’s. Of wat dacht u van een frisse maaltijdsalade? De brasserie-kaart heeft naast bovenstaande nog veel meer heerlijke snacks en gerechten waaruit u kunt kiezen.

In het aangrenzende restaurantgedeelte, dat zich met een verhoging onderscheidt van het café, kunt u, met of zonder reservering, in een luxe ambiance genieten van een voortreffelijk diner. Wat in Vertigo natuurlijk niet mag ontbreken zijn de bijpassende wijnen. Onze uitgebreide wijnkaart geeft u genoeg keuze om extra te genieten van uw heerlijk avondje uit.

Tijdens de zomermaanden is Vertigo uitgebreid met een van de mooiste terrassen van Amsterdam. Onder de grote kastanjeboom en op het bordes van het Filmmuseum kunt u dagelijks terecht voor diverse dranken, ook kunt u hier gebruik maken van de heerlijke lunchgerechten of tapa’s van de kaart. Duren de dagen weer wat langer en is er ‘s avonds nog een aangenaam temperatuurtje, dan serveren wij u hier zelfs een heerlijk diner, terwijl u geniet van de zwoele zomeravonden.

Niets is zo onvoorspelbaar als het weer in Nederland. Om u zo comfortabel mogelijk te ontvangen zal Vertigo binnenkort een overkapping met verwarming aanleggen op het benedenterras. Zo wordt het voor u mogelijk om op frisse avonden of bij neerslag alsnog buiten te genieten van een hapje of een drankje!

Café
Wij verzorgen ontvangsten voor kleinere gezelschappen (tot ca. 40 personen) in de vorm van recepties en borrels in de café- of restaurantruimte. Café Vertigo is echter niet geheel af te huren voor feesten en ontvangsten. Het café blijft altijd toegankelijk voor de overige gasten.
Filmmuseum

Café restaurant Vertigo verzorgt tevens cateringen ter ondersteuning van bijeenkomsten in het Filmmuseum. Op verzoek maken wij graag een passende offerte voor u. (klik hier voor de website van het Filmmuseum)

Vondelkerk
Naast de cateringen in het Filmmuseum verzorgen wij ook bijeenkomsten in de nabijgelegen Vondelkerk. U kunt in het middenschip van de kerk terecht voor feestelijke bijeenkomsten, tentoonstellingen en congressen. Ook hiervoor maken wij graag een passende aanbieding, inclusief personeel, aankleding en dranken en spijzen.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Laat het ons weten. info@vertigo.nl

Contactgegevens Vertigo

Vertigo
Vondelpark 3
1071 AA Amsterdam
tel: 020 612 3021
fax: 020 818 2527
openingstijden
10:00 – 01:00