placeholder`

09 december, 2016 | Door Dimitry

Het Amsterdam Light Festival

Het Amsterdam Light Festival vindt plaats van 1 december tot 22 januari. Het festival bestaat uit twee onderdelen. Bij de vaarroute, ‘Water Colors’, varen bezoekers langs twintig lichtkunstwerken in de binnenstad. Het thema van deze route is ‘A view on Amsterdam’. De route begint bij het Centraal Station en gaat via het Oosterdok, de Nieuwe Herengracht en de Amstel naar de Herengracht.
De wandelroute in de Weesper- en Plantagebuurt, ‘Illuminade’, brengt bezoekers langs achttien innovatieve kunstwerken en heeft het thema ‘Biomimicry’. Biomimicry is een nieuwe manier van kijken naar en leren van de natuur. De route start bij de Blauwbrug en loopt via de Amstel naar het Wertheimpark en de Hortus Botanicus en eindigt op de Nieuwe Herengracht.
Foto’s door Richard & Aron. https://amsterdamlightfestival.com/en

cit_amsterdam_lightfestival_aron13 cit_amsterdam_lightfestival_aron3 cit_amsterdam_lightfestival_aron2 cit_amsterdam_lightfestival_aron17 cit_amsterdam_lightfestival_aron15 cit_amsterdam_lightfestival_aron7 cit_amsterdam_lightfestival_richard1 cit_amsterdam_lightfestival_aron9 cit_amsterdam_lightfestival_aron10 cit_amsterdam_lightfestival_aron8 cit_amsterdam_lightfestival_aron4 cit_amsterdam_lightfestival_aron14 cit_amsterdam_lightfestival_aron6 cit_amsterdam_lightfestival_aron16 cit_amsterdam_lightfestival_aron11 cit_amsterdam_lightfestival_aron5

Toon woningen in Het Historische Centrum