placeholder`

23 maart, 2017 | Door Dimitry

Kanarie Club Amsterdam West: Een ‘next generation’-hospitalityconcept waar eten, drinken, werken en dansen centraal staan’.

De Hallen in Amsterdam West blijven maar vernieuwen: Waar voorheen Meat West en Brasserie Halte 3 zaten, is nu plaatsgemaakt voor de Kanarie club. De Kanarie Club is één grote hotspot geworden waar je kunt flexwerken, relaxen, eten, drinken én feesten.

In het altijd overvolle Amsterdam is Kanarie Club een ideale chill-flex-werk-omgeving. Aan de lange tafel kun je perfect plaatsnemen met je laptop en de dag wegtikken onder het genot van een Italiaanse omelet, wentelteefjes, of gewoon een simpele koffie of thee. Ben je klaar met werken en rijp voor de borrel? Gooi je laptop in een van de speciaal daarvoor bedoelde kluisjes en ga je te buiten aan de uitgebreide barkaart en speciaalbiertjes.

Locatie; de Foodhallen liggen. Op de rand van Amsterdam West en het Centrum. Prima bereikbaar ook. Helemaal als je in Amsterdam West woont.

kanarie1-738x427
studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-04
studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-011 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-03 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-11 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-02 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-12 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-07 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-08 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-05 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-10 studio-modijefsky-kanarie-club-amsterdam-designboom-04

 

Toon woningen in Oud West