Makelaar Amsterdam Noord JLG real estate

Op zoek naar een droomwoning in het moderne Amsterdam Noord maar problemen met het vinden van een goede makelaar? Of wilt u wellicht uw woning verkopen. Kom dan naar JLG real estate, de makelaar, die u professioneel behandelt en er voor zorgt dat u w droom werkelijkheid wordt. Klinkt dit als muziek in uw oren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Over Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is qua bouwjaar het nieuwe modernere deel van Amsterdam. Het wordt gescheiden door het IJ. Sinds het midden van de 20e eeuw is Amsterdam Noord te bereiken via de Coentunnel, IJtunnel en de Zeeburgertunnel. In de toekomst zal hier de metrotunnel van de Noord Zuidlijn aan toegevoegd worden.

Het leuke Amsterdam Noord bied u ten eerste rust maar ook uitgaansgelegenheden. Met bijvoorbeeld het geweldige restaurant de goudfazant. Verder heeft u op een mooie dag genoeg te zien aan een van de 18 pieren waar u een rondvaart kunt nemen met een tour rond de oude haven, een van de vele plezierjachten of de vleugelboot naar IJmuiden.

JLG is uw makelaar in Amsterdam Noord

Waarom JLG? Omdat JLG met verstand van zaken te werk gaat en u het beste adviseert omtrent het kopen en verkopen van uw woning in Amsterdam Noord.

Wel een makelaar maar niet precies in Noord?