Een van de grootste aankopen in uw leven

doet u niet met de eerste de beste makelaar

Een woning kopen

in Amsterdam of omstreken.


Een woning kopen is voor velen een van de belangrijkste uitgaven in het leven. Het is dan ook zaak dat u goed weet wat u koopt. De aankoopbegeleiding van de ervaren makelaars van JLG Real Estate biedt vele voordelen bij het kopen van een woning. Wij begeleiden u van begin to eind.

Persoonlijke aandacht

Vertrouwen, goede communicatie en een goed advies. Dat is wat we u willen geven.

Kennis en ervaring

Al onze ervaren makelaars hebben een gedegen opleiding en zijn gecertificeerd als makelaar (RMT), kandidaat- makelaar (KMRT) of assistent-makelaar (ARMT). Reeds honderden succesvolle transacties zijn u voorgegaan, waarmee een schat aan ervaring voor u is opgedaan. Als NVM lid beschikken we over unieke bronnen van informatie, waarmee een advies wordt onderbouwd.

Netwerk

Een jarenlange ervaring op de Amsterdamse huizenmarkt heeft zijn vruchten afgeworpen: een groot netwerk van makelaars, ontwikkelaars en huizenbezitters is ons deel. Vaak weten we al welke huizen op de markt komen voordat ze op Funda verschijnen.

Amsterdam

Wij kennen Amsterdam als onze broekzak. Welke buurt is het helemaal en welke is up en coming? Waar kan ik nog fatsoenlijk parkeren? Hoe ontwikkelt een gebied zich? Wij laten u plekjes zien waar u misschien nog niet aan had gedacht.

Aankoopcourtage

Onze diensten kunnen bestaan uit een volledige aankoopservice of een deelservice. Dit laatste bijvoorbeeld als u zelf de woning waarop u wilt gaan bieden al heeft gevonden. Overeenkomstig uw wensen maken we daarom een prijsopgave op maat. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken bij het kopen van een woning.

Aankopen voor verhuur

JLG Real Estate is zeer actief in verhuur en verkoop. Derhalve is een schat aan kennis en ervaring beschikbaar om een goede belegging aan te kopen. Wij helpen bij de aankoop en regelen vervolgens de verhuur en zelfs het beheer. Bekijk de 10 meest gestelde vragen over het aankopen van een huis of lees over de mogelijkheden voor een hypotheek.

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met een aankoopspecialist.