Uw woning goed en snel verhuren?

Met het JLG Verhuurplan hebt u in 4 stappen een goede verhuur.

In 4 stappen een goede verhuur.

Er komt veel kijken bij het verhuren van uw woning, bij JLG Real Estate helpen we u daar graag bij. We zorgen er voor dat u op de hoogte bent van alle mogelijkheden en we maken gebruik van ons netwerk en partners voor het vinden van potentiële huurders. In vier stappen werken toe naar het verhuren van uw woning.

1

Positioneren

We hebben een groot netwerk en werken nauw samen met onze partners.

2

Selecteren

Het selecteren van kandidaten vormt een belangrijk onderdeel.

3

Contract

Er is meer mogelijk dan men doorgaans denkt.

4

Overdracht

We helpen bij de overdracht en we zijn er voor je gedurende de huurperiode.

Wij helpen je graag verder.

Een échte specialist

Als NVM gecertificeerde makelaar adviseren we hoe we uw woning zo optimaal mogelijk in de markt kunnen zetten. Met het verhuren van woonruimte is juridisch niet alles mogelijk - wij geven u waardevol advies.

Screening

Een huurder vinden één. Maar is deze huurder de juiste? Met uitgebreide screeningsmogelijkheden beperken we het risico van ongewenste situaties zoals hennepteelt, slecht betaalgedrag, onderverhuur of oneigenlijk gebruik.

Service

Wij investeren continu in nieuwe technologieën waarbij processen inzichtelijk worden en werken we veilig en transparant. Ons doel is dat u tevreden bent, zodat u het doorvertelt of laat blijken in een positieve beoordeling.

Een groot netwerk

We verhuren voornamelijk aan expats en hoger opgeleiden. We werken samen met collega-makelaars, relocators en HR afdelingen van multinationals. Daarnaast adverteren we op websites als Pararius, Funda en MVAhousing.