U wilt een actieve en betrokken verkoopspecialist

en een op maat gesneden verkoopstrategie?

Een woning verkopen

in Amsterdam


Weet u wat u zoekt in een makelaar? Bent u op zoek naar een makelaar die ontzorgt, de pluspunten van de woning op juiste waarde kan inschatten en in staat is om uw woning bij een zo groot en gericht mogelijk publiek dusdanig bekend te maken dat uw doel wordt bereikt: een geslaagde verkoop van uw woning?

Daarom beginnen we door eerst goed naar u te luisteren. Een goed gesprek waarin de wensen en mogelijkheden duidelijk worden en vervolgens een verkoopplan wordt samengesteld die voor u en uw woning het beste werkt. Als NVM makelaar hebben we de nodige kennis en tools om u precies te laten zien hoe de markt beweegt.

Een ├ęchte specialist

Als NVM gecertificeerde makelaars adviseren we hoe we uw woning zo optimaal mogelijk in de markt kunnen zetten. Bijvoorbeeld door het deugdelijk onderbouwen van de prijsstelling door het inzichtelijk maken van marktbewegingen.

Service

Wij investeren continu in nieuwe technologie├źn waarbij processen inzichtelijk worden en werken we veilig en transparant. Ons doel is dat u tevreden bent, zodat u het doorvertelt of laat blijken in een positieve beoordeling.

Een groot netwerk

Zowel lokaal als (inter)nationaal hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd. Zo vinden kopers ons niet alleen via Funda, maar ook via internationale websites, (in)formele contacten met collega makelaars en social media.

Flexibel

Of het nou een bezichtiging is of een verkoopgesprek, niet iedereen kan tijdens kantooruren tijd vrijmaken. Wij begrijpen dat en stellen ons flexibel op: een afspraak in de avonduren of het weekend behoord ook tot de mogelijkheden.

"Etaleren is begeren"

Het goed presenteren van uw woning is een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Professionele foto’s, eventueel voorafgegaan door een style-advies, interactieve 3-D plattegronden, video, pakkende teksten welke tevens standaard in het Engels worden vertaald. Het is slechts een greep uit een uit de vele mogelijkheden die het verkoopplan omvat.

"Hoe verloopt het verkoopproces eigenlijk?"

Nadat u ons het vertrouwen heeft gegeven uw woning te verkopen gaan we aan de slag. Dat begint met een goede voorbereiding: het inwinnen en rechercheren van alle gegevens en informatie om zo een goed en overzichtelijk dossier samen te stellen.

Lees meer over het verkoopproces van uw woning

Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.