Powered byfunda

9,8

" Great broker with great people. My house was sold quick and the process went smooth and professional! "

Verkoper De Clercqstraat 26 I - 21 juni 2016

8,8

" Very proactive agency and informed on viewings. Actively engaged with potential clients and advised accordingly. Once again, good experience and I'll be using them again in the future. "

Verhuurder Borssenburgplein 159 - 3 mei 2016

8,8

" Het gehele traject van het laten zien van de woning ter kennismaking tot en met het te koop zetten van de woning verliep heel soepel. Er werd een goed plan gemaakt om de woning in de markt te zetten en er werden prachtige foto's gemaakt en zelfs een eigen website opgetuigd met alle uitgebreide informatie omtrent het huis. Ook werd goed gekeken wat er allemaal nodig was om de koper goed te bedienen qua bouwonderzoeken etc. Dit leidde tot veel interesse en een goede afwikkeling.Kortom: extreem tevreden. "

Verkoper Spaarndammerdijk 665 - 5 april 2016

10

" Top service bij deze makelaar ervaren. Er werd niet alleen goed naar de wensen van de huurder geluisterd, maar ook naar die van mij als verhuurder. Uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen waar iedereen happy mee is. "

Verhuurder Marnixstraat 95 E - 23 maart 2016

8,5

" Goed initieel contact, wekt geen valse verwachtingen, trekt eraan, komt afspraken na en scoort resultaat, no nonsense, goed zakelijk kantoor met prettige mensen. "

Verhuurder Chet Bakerstraat 109 PP - 11 maart 2016

8,0

" Voorafgaand aan het intakegesprek: goede en duidelijke info-pakket ontvangen over het verhuren en de dienstverlening van JLG.Intakegesprek: woning opname en informatie-verschaffing (o.a indicatie verhuurbaarheid van de woning; huidige markt op deze locatie; (ver)huur regelgeving; overige verhuur procedures; dienstverlening JLG). Dienstverlening: De woning werd binnen een paar dagen verhuurd. Wij werden gedurende de procedure op de hoogte gesteld van de gang van zaken. Alles werd op een snelle en prettige wijze afgehandeld. Wij hebben echter geen ervaring met hun dienstverlening over een langer tijdsbestek. Samenvattend: goede informatie-verschaffing; geen opdringerige verkooppraatjes; snelle en prettige afhandeling; correcte en vriendelijke behandeling door het personeel. "

Verhuurder Veemkade 268 - 25 februari 2016

10,0

" Zeer prettige ervaring met JLG, ze hebben duidelijk gecommuniceerd en geschikte kandidaten aangedragen. "

Verhuurder Maasstraat 43 II - 19 februari 2016

9,3

" In het eerste gesprek viel Dimitry al op door zijn goed onderbouwde verkoopadvies. Nadat onze keuze op hem was gevallen, bouwde hij in no-time het complete dossier op, inclusief professionele foto’s waarbij flexibel gewerkt werd om van mooi zonlicht te kunnen profiteren. Snel daarna werd onze woning in verkoop gezet, waarbij de bezichtigingen mede door de gedegen voorbereiding soepel verliepen en alle vragen van potentiele kopers meteen beantwoord konden worden. Zowel met onze makelaar als de medewerkers op kantoor verliep de communicatie altijd zeer persoonlijk, professioneel en efficient. Op de momenten dat het er toe doet, treedt Dimitry snel en doortastend op, waarbij wij steeds op de hoogte gehouden werden.Wij kunnen op basis van onze ervaringen JLG Makelaars dan ook van harte aanbevelen. "

Verkoper Keizersgracht 361 B - 18 februari 2016

8,8

" Makelaar uit de pijp. Deskundige mensen. Ze denken met je mee. Je hebt het appartement vaak snel weer verhuurd. "

Verhuurder Tweede Jan Steenstraat 31 hs - 29 januari 2016

8,3

" Contact met makelaar was precies goed, niet te veel en niet te weinig, afspraken werden nagekomen en de vraagprijs werd niet nogmaals verlaagd. Deze makelaar heeft uit de markt een mooie prijs voor onze opdracht behaald. "

Verkoper Govert Flinckstraat 106 A -